Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012


Ύβρεις Μεϊμαράκη

Πρώτη καταχώρηση: 26/09/2012
17:25Πολιτική
Με ύβρεις και απειλές κατά του Νίκου Χατζηνικολάου, αλλά και με καθυστέρηση τριών ημερών απάντησε o πρόεδρος της Βουλής στην κατάθεση-μηνυτήρια αναφορά που τον εμπλέκει σε σκάνδαλο real estate ύψους 10 δισ. ευρώ και αποκάλυψε η Real news.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας με τους δημοσιογράφους, υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με όσα του καταλογίζουν και επανέλαβε ότι θέλει με κάθε τρόπο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. 
Ο πρόεδρος της Βουλής απέφυγε να δώσει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα για το πόσο θα διαρκέσει η ιδιότυπη αναστολή των καθηκόντων του, σημειώνοντας ότι «όσο δεν ξεκαθαρίζουν αυτές οι κατηγορίες, δεν μπορώ να προεδρεύσω σε συνεδρίαση για τα μέτρα, εκτός αν μου το ζητήσουν οι κοινοβουλευτικές ομάδες». 
Σε ό, τι αφορά τα όσα ακούγονται περί παραίτησης του, ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι ο λόγος για τον οποίο δεν παραιτείται είναι επειδή δεν θέλει να εμπλέξει την κυβέρνηση, ταυτόχρονα όμως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραίτησής του, επαναλαμβάνοντας ότι θα κάνει «ό, τι χρειαστεί».
Ερωτηθείς για τις σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου είπε ότι «δεν έχει κανένα θέμα με το Μαξίμου» και ότι «συμπορεύονται σε μία προσπάθεια απέναντι στην αποσταθεροποίηση της χώρας».
Ο κ. Μεϊμαράκης, αποφεύγοντας να απαντήσει στα κρίσιμα ερωτήματα για την ουσία της υπόθεσης, εξαπέλυσε ευθείες απειλές κατά του εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας Real news κ. Νίκου Χατζηνικολάου.  «Εγώ θα βγάλω το κουστούμι και θα τον αντιμετωπίσω στην αρένα. Δεν θα πάω σαλονάτα.  Ξέρω πού πάω να δώσω την μάχη και δεν με φοβίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Βουλής ενώπιον 30 περίπου κοινοβουλευτικών συντακτών. 
Ο πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα της Real news «μαφιόζικα, αλήτικα, εκβιαστικά», ενώ άφησε να εννοηθεί ότι είναι και κατευθυνόμενα.  «Εγώ είμαι καθαρός και χτύπησε λάθος πρόσωπο, όποιος το χτύπησε, για να δημιουργήσει αποσταθεροποίηση» είπε ο κ. Μεϊμαράκης και συμπλήρωσε : «Ο Νίκος Χατζηνικολάου μου πίνει το αίμα με το καλαμάκι, αλλά θέλει να μου το πιει λίγο λίγο».




Tags: ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥREAL NEWS                            pigi  enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου