Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Βορίδης: Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο: Ανδρέας Παπανδρέου

Βορίδης: Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο: Ανδρέας Παπανδρέου

Βορίδης: Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο: Ανδρέας Παπανδρέου
Φωτιά στην διακομματική έβαλε ο Μ.Βορίδης μιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ εξαπολύοντας σφοδρή κριτική κατά του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Α.Παπανδρέου.
«Η κρίση στην Ελλάδα» είπε ο κ.Βορίδης, «έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο: Ανδρέας Παπανδρέου. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή».
Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας, Δημήτρη Καρύδη, ο οποίος απάντησε μέσω Twitter, χαρακτηρίζοντας τον Μάκη Βορίδη «γνήσιο νοσταλγό του χουντικού παρελθόντος του» και επισημαίνει πως όσο «οι Βορίδηδες βρίζουν τον Ανδρέα τόσο στην ψυχή του κόσμου ισχυροποιείται η μεγάλη προσφορά του ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης στη χώρα».
«Ο Βορίδης μιλώντας στο Συνέδριο της ΝΔ έδωσε εξετάσεις υβρίζοντας τον Ανδρέα Παπανδρέου. Συμπεριφέρθηκε ως γνήσιος νοσταλγός του χουντικού παρελθόντος του, για να καλύψει το φτύσιμο από τον Αντώνη Σαμαρά. Όσο οι Βορίδηδες βρίζουν τον Ανδρέα τόσο στην ψυχή του κόσμου ισχυροποιείται η μεγάλη προσφορά του ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης στη χώρα».
Σε αυστηρό ύφος απάντησε και ο Μιχάλης Καρχιμάκης.
«Κύριε Μάκη Βορίδη. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ποιοι του έδωσαν αξιοπρέπεια, υπόσταση και ζωή αλλά και ποιοι τον διαπόμπευσαν.
Η δημοκρατική παράταξη και ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι διαχρονικά για πολλές δεκαετίες χαραγμένοι και ταυτισμένοι στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων με την προσφορά, την αξιοπρέπεια και τη δημοκρατία.
Η δεξιά που υπηρετήσατε εσείς σε ΟΛΕΣ της τις εκφράσεις είναι η παράταξη των εκβιασμών, της διαίρεσης, της υπονόμευσης, της υπηρέτησης των φαύλων, της αδιαφάνειας, της κοινωνικής υπονόμευσης και της κατάρρευσης.
Όταν μιλάτε για τον Ανδρέα Παπανδρέου να είστε πολύ προσεκτικοί. Οι ασέβειες και οι απρέπειες ήταν διαχρονικά ίδιον της δεξιάς παράταξης που εξέθρεψε γκοτζαμάνηδες και υπονομευτές της δημοκρατίας και της πολιτικής και της κοινωνικής».
                                 PIGI  4NEWS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου