Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Το γύρο του κόσμου κάνει η δολοφονία μελών της Χ.Α.

Το γύρο του κόσμου κάνει η δολοφονία μελών της Χ.Α.

Στο ρεπορτάζ που έχει αναρτήσει το BBC αναφέρει: «Δύο μέλη της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα σκοτώθηκαν...

και ένας τρίτος τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία του κόμματος σε ένα προάστιο της Αθήνας, σύμφωνα με την αστυνομία».



Το άρθρο της Daily Telegraph έχει τίτλο: «Μέλη της Χρυσής Αυγής δολοφονήθηκαν έξω από τα γραφεία του κόμματος». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα μέλη της ΧΑ πυροβολήθηκαν από κοντινή απόσταση, με τους δράστες να επιβαίνουν σε μηχανή, ενώ η επίθεση χαρακτηρίζεται ως τρομοκρατική.



Οι New York Times σε ρεπορτάζ αναφέρουν τα εξής: «Ένοπλοι σε μια μοτοσικλέτα σκότωσαν δύο ανθρώπους και τραυμάτισαν ένα τρίτο την Παρασκευή το βράδυ έξω από τα γραφεία του νεο-φασιστικό κόμματος Χρυσή Αυγή, σε βόρειο προάστιο της Αθήνας, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ το κόμμα κάνει λόγο για υποκινούμενη επίθεση με πολιτικά χαρακτηριστικά».



Ο τίτλος του άρθρου της Le Monde έχεις ως εξής: «Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία του νεο-ναζιστικού κόμματος στην Αθήνα». Μεταξύ άλλων η γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, ενώ υπάρχει και ένας σοβαρά τραυματίας.






Πηγή: real.gr            Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου