Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Χωρίς ντροπή και χωρίς φόβο ομολογούν δημόσια πια και κατ΄εντολή οι πολιτικοί εγκληματίες του τόπου τον πραγματικό σκοπό της εξουσίας τους εις βάρος του λαού...
Την εμμονή τους στη μετατροπή της Ελλάδας σε ένα κράτος παρία, εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και ευρώ. Σε ένα λαό ταυτόσημο με τους χιλιάδες μετανάστες που στις μέρες μας εκτός Συνθήκης Σένγκεν, λαθραία και εκμεταλλευόμενοι και από το ελληνικό κατεστημένο, προσπαθούν να ενταχθούν απεγνωσμένα και εκλιπαρώντας στο ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Ένα διαχρονικό εγκληματικό σχέδιο διάλυσης της χώρας που για μία ολόκληρη γενιά εξευτέλισε κάθε αξία και κάθε συνεκτικό ιστό στην ελληνική κοινωνία. Μετέτρεψε μία κοινωνία τιμής και εργασίας όπου ο λόγος μετρούσε σε μία κοινωνία «αρπαχτής» όπου το άτομο, ο Έλληνας και η Ελληνίδα, μετατράπηκαν σε τυφλοί λάτρεις του χρήματος, επιβήτορες της ζωής τους χωρίς συναίσθημα αδιαφορώντας ο ένας για τον άλλο και όλοι μαζί για αυτό που λέγεται Ελλάδα.

Ποιος έλεγξε και καθοδήγησε όλους τους πολιτικούς ηγήτορες όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι δύσκολο να βρεθεί. Όλοι γνωρίζουν τον κοινό τους αρχηγό στον οποίο υποτάχθηκαν σε αντάλλαγμα λίγης εξουσίας. Όλοι συνομιλούσαν με αυτόν. Για μία εξουσία που δεν θα μπορούσαν να λάβουν μόνοι τους και πρόθυμα προσκύνησαν για να την καταλάβουν με αντάλλαγμα, συνειδητά ή μη αδιάφορο, τη διάβρωση της Ελλάδας.

Ένα πολιτικό καρτέλ που έθρεψε και μία εγκληματική συμμορία σε κάθε θεσμό και δραστηριότητα της χώρας και παραμένει ερμητικά κλειστό ακόμα και τώρα δείχνοντας τα γέρικα δόντια του και αποδεικνύοντας την αδυναμία του. Ένα πολιτικό καρτέλ που αρνείται το τέλος της Μεταπολίτευσης που αντικατάστησε τη δικτατορία των τανκς με τη δημοκρατία των ανίκανων.

Κανείς, εξουσία και εξουσιαζόμενος, δεν μπορεί να ομολογήσει την ήττα του. Έφυγαν όλοι για μπάνια με μία εθνική συμφωνία στον αέρα όπως εξάλλου στον αέρα ήταν και όλη η ζωή μας για δεκαετίες. Τι μπορείς άλλο να περιμένεις από τόσο ανίκανους ηγέτες, αντιπροσώπους μίας ναρκωμένης κοινωνίας, που οδεύει στον όλεθρο της και αδυνατεί να επιβιώσει ακόμα και ξεπουλώντας ό,τι υλικό και άυλο κατέχει.

Ο κ.Τσίπρας, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας θα δραπετεύσει με εκλογές πριν οι συνέπειες της καταστροφικής του πολιτικής, σε συνέχεια των προηγουμένων, γίνουν αισθητοί στη ζωή του λαού και συγκεντρώσει τη μήνη αυτού. Σύσσωμος πλην μάταια όμως ο πολιτικός κόσμος από ένστικτο της αυτοσυντήρησης θα αποπειραθεί να ρίξει τις αμαρτίες του στην ψυχή των ξένων καταργώντας το αυτόβουλο της ζωής.

Στη ζωή δεν παίρνεις τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζεις και οι πολιτικοί ηγέτες του τόπου έχουν πάρει πολύ παραπάνω από αυτά που αξίζουν. Έρχεται η ώρα για να επιστρέψουν τα αχρεωστήτως ή παρανόμως καταβληθέντα. Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα.

Ο κανένας και το άλλο κόμμα είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας της Ελλάδας. Μόνο αυτά μπορούν να ρίξουν από την εξουσία τα φθαρμένα κόμματα μίας χρήσης που υπηρετούν ακόμα και σήμερα όλα το ίδιο σκοπό.

Την απομάκρυνση της Ελλάδας από την Ευρώπη με την παραμονή της στο σκοτάδι του ραγιαδισμού και για αυτόν τον αιώνα.

«Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης».


thedayafter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου