Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ


2012 χρονιά φασιστικής επίθεσης. Το 2013 να είναι του λαού

Το 2012 ήταν η χρονιά της φασιστικής επίθεσης από τα υπερεθνικά κέντρα της ΕΕ, ΔΝΤ,ΕΚΤ, σαν εργαλεία του παγκοσμιοποιημένου 4ου ΡΑΙΧ των Αμερικανών.

Ο φασισμός σαν η τελευταία λύση για την «σωτηρία» του καπιταλισμού όταν περιέλθει σε αδιέξοδη αποσυνθετική κρίση και θανάσιμη κρίση, όπως συμβαίνει μετά το κράχ των αμερικάνικων τραπεζών, όπου η.....
κρίση διαρκώς επιδεινώνεται, προωθεί το πρόγραμμα της φασιστικής λύσης που είναι η καταστροφή του κοινωνικού κράτους ,των κοινωνικών μεταρρυθμίσεων, η εκμηδένιση...
των δημοκρατικών δικαιωμάτων (των όποιων δικαιωμάτων προβλέπει η αστική δημοκρατία), και η επιστροφή σε πρωτοφανή στάδια νεοδουλείας (απόλυτης βαρβαρότητας) με σκοπό την διάσωση του υπερεθνικού κεφαλαίου του ΔΝΤ και ΕΚΤ, που με αιμοσταγές ρύγχος κατασπαράζει βαθιά το σώμα της ελληνικής εργατικής και μεσαίας τάξης, και έχουν βάλει τις βάσεις με τα φασιστικά μνημόνια το 2013 να μας δώσουν τις χαριστικές βολές.

Όμως καθώς εξαντλούν τα όρια, για όλο και πιο μεγάλα στρώματα του Ελληνικού λαού για την επιβίωση του, θα τον αναγκάσουν να σπάσει κάθε συντηρητική συνήθεια και δεσμό που τον συνέδεαν με το καπιταλιστικό καθεστώς, και τότε θα σημάνει η ώρα της εξέγερσης και επανάστασης, όπως συνέβηκε με όλα τα προηγούμενα καθεστώτα όταν περιήλθαν σε παρόμοια κατάσταση.

Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι της εξέγερσης και επανάστασης του λαού

Κώστας οικοδόμος


http://egersis2.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου