Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

5 εκατ. δολάρια σε όποιον αποκαλύψει τι συνέβη στο Boeing

5 εκατ. δολάρια σε όποιον αποκαλύψει τι συνέβη στο Boeing

Οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει καρπούς, οι ερωτήσεις τους δεν έχουν απαντηθεί. Ομως οι συγγενείς των 239 επιβαινόντων στη μοιραία πτήση της Malaysia Airlines δεν μπορούν να ησυχάσουν αν δεν μάθουν τι οδήγησε στο θάνατο τους δικούς τους ανθρώπους.



Τρεις μήνες μετά από την εξαφάνιση του Boeing, από το οποίο δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος, οι οικογένειες που θρηνούν πιστεύουν με βεβαιότητα ότι κάπου υπάρχει κάποιος άνθρωπος, που μπορεί να τους δώσει τις απαντήσεις που χρειάζονται. Και είναι αποφασισμένοι να του προσφέρουν 5 εκατομμύρια δολάρια.

Οπως ανακοίνωσαν οι συγγενείς των επιβαινόντων, έχουν ήδη ξεκινήσει εκστρατεία για τη συγκέντρωση του ποσού μέσω του ιστοτόπου Indiegogo. "Είμαστε σίγουροι ότι κάπου, κάποιος ξέρει κάτι και ελπίζουμε ότι η αμοιβή αυτή θα του δώσει το κίνητρο να αποκαλυφθεί", εξήγησε ο Ιθαν Χαντ, ο υπεύθυνος του προγράμματος "Αμοιβή ΜΗ370", όπως έχει ονομαστεί αυτή η προσπάθεια.

Οσο για τις έρευνες, έπειτα από εβδομάδες άκαρπων αναζητήσεων από αεροπλάνα και πλοία στα νερά του Ινδικού Ωκεανού, οι ειδικοί εξετάζουν εκ νέου τα στοιχεία, προκειμένου να επαληθεύσουν την πορεία που ακολούθησε το Boeing πριν εξαφανιστεί.
                             Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου