Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ταξίδεψέ μας..

Ταξίδεψέ μας..

Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον .....
δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μέν’ η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.

Αυτό είναι το καλύτερο πρωτοσέλιδο σήμερα για την Εθνική μας.
Όλοι οι Έλληνες είναι μαζί σας σε αυτό το ταξίδι...


http://araxni74.blogspot.gr/           Διαβάστε περισσότερα »

Συγγενείς Παπακωνσταντίνου: Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους

Ελεύθερα χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους τα συγγενικά πρόσωπα του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Με άκρα μυστικότητα προσήλθαν στον αεροπαγίτη ειδικό ανακριτή, Ιωσήφ Τσαλαγανίδη για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, η εξαδέλφη του πρώην τσάρου της ελληνικής οικονομίας, Ελένη Παπακωνσταντίνου, ο σύζυγός της, Συμεόν Συκιαρίδης και ο Ανδρέας Ροσώνης (σύζυγος της εξαδέλφης του πρώην υπουργού Οικονομικών, Μαριάννας).

Τους συγγενείς του κ. Παπακωνσταντίνου βαρύνει το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στα αδικήματα που έχει διαπράξει ο πρώην υπουργός Οικονομικών. Στο ανακριτικό γραφείο παρέμειναν επί δυόμιση ώρες και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις του κ. Τσαλαγανίδη, ενώ κατέθεσαν και υπόμνημα.

Κατά την απολογία τους υποστήριξαν ότι δεν έχουν ευθύνη καθώς αφορά σε υπόθεση τρίτου που δεν έχουν καμία ανάμειξη ή σύνδεση με τα αδικήματα που αποδίδουν στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Σημειώνεται ότι ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου μετά τη χθεσινή του απολογία στον αρεοπαγίτη ειδικό ανακριτή Ιωσήφ Τσαλαγανίδη για την υπόθεση της λίστας Λαγκρντ.

Ομόφωνα στον πρώην υπουργό Οικονομικών επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της καταβολής εγγύησης ύψους 30.000 ευρώ και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου απολογήθηκε για δύο αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος (απιστία στην υπηρεσία και νόθευση εγγράφου) και ένα σε βαθμό πλημμελήματος (παράβαση καθήκοντος) για τους χειρισμούς του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ
                   Διαβάστε περισσότερα »

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ “ΑΙΜΑΤΟΣ”

“ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΟΝ”!
Αφού πήραν κάθε ρανίδα πλούτου από την Ελλάδα, καταλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου τον έλεγχο της χώρας, τώρα οι γερμανοί θα παίξουν το μεγάλο χαρτί. Όλες πλέον οι προσπάθειες τους θα επικεντρωθούν στην
εκλογή ενός συγκεκριμένου προσώπου, που δεν είναι μόνο συμβολικό για την υποταγή. Είναι άκρως πρακτικό θέμα γι’ αυτούς η επιβολή του για την επόμενη πενταετία.
Με μία τέτοια εξέλιξη, οι πλιατσικολόγοι της πατρίδας εγγυούνται ότι για πέντε χρόνια ακόμα κανείς δεν θα τολμήσει να τους κυνηγήσει για τα εγκλήματα τους, να διεκδικήσει ή έστω να αμφισβητήσει την παντοδυναμία τους. Θεσμοθετούν παράλληλα την ατιμωρησία της συμμορίας των πολιτικών που συνεργάστηκαν μαζί τους για την καταλήστευση και υποταγή της Ελλάδας τουλάχιστον για τα επόμενα πενήντα χρόνια. Υποταγή που θα έχει πλέον σφραγίδα εάν περάσει αυτό το ανοσιούργημα. Μιλάμε βέβαια για τον…
Κώστα Σημίτη. Ήδη η τοποθέτηση Χαρδούβελη στην θέση του ΥΠΟΙΚ ξεκαθαρίζει ότι από την πρώτη στιγμή της υποτέλειας, το ΥΠΟΙΚ θα είναι στα χέρια των Γερμανών μέσω της συμμορίας Σημίτη. Αυτών δηλαδή που έκαναν το έγκλημα των Swaps για να οδηγήσουν στην είσοδο της ΟΝΕ με ληστρικούς όρους, ενώ παράλληλα σκόρπιζαν το δημόσιο χρήμα σε πολιτικούς, επιχειρηματίες και ΜΜ”Ε” ώστε να μεινουν ατιμώρητοι. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Παπακωνσταντίνου που σε οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα θα ήταν ήδη ισόβια, αφέθηκε ελεύθερος με χάδια, ενώ τύποι σαν τον Μαντέλη, τον Τσουκάτο ή τον Παπαντωνίου κυκλοφορούν ελεύθεροι σε μια πρωτοφανή επίδειξη ασυλίας.
Αναλογιστείτε λοιπόν πόσο σημαντική είναι για την γερμανία η εκλογή Σημίτη στην θέση του προέδρου της Ελληνικής δημοκρατίας. Ένα εφιαλτικό σενάριο που οφείλουμε να αποτρέψουμε.
Θα ακολουθήσουν οι συσχετισμοί, οι εκβιασμοί και γιατί φαινεται να κάνει πίσω ο “Τσιριμώκος”.

olympia.gr

Το διαβάσαμε από το: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ “ΑΙΜΑΤΟΣ”…feedly http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/06/feedly.html#ixzz34Xo3YJUL               
                         Διαβάστε περισσότερα »

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!

Αθώοι οι καταχραστές του δημοσίου χρήματος Ελεύθερη ακόμα η συμμορία της μεταπολίτευσης

Έτσι θα'ρθει η "ανάπτυξη". Ο Σαμαράς και η παρέα του, παραγράφουν το έγκλημα, με νομικά τεχνάσματα.
Διαγράφηκε ο νόμος που τιμωρούσε τους καταχραστές του δημόσιου χρήματος.

Δεν "επανήλθε" η διάταξη όπως έχει εννοηθεί σε.....
κάποιες, ελάχιστες ιστοσελίδες στις οποίες έχει γίνει σχετική αναφορά.

Σήμερα μόλις, έγινε γνωστό το θέμα της διάταξης του πολυνομοσχεδίου του Απριλίου, η αφαίρεση της οποίας αθωώνει τους καταχραστές του δημοσίου χρήματος. Ελάχιστες ιστοσελίδες έχουν αναπαράγει την είδηση και όσοι το έκαναν φαίνεται πως έχουν παρεξηγήσει την εν λόγω ιστορία.

Η συγκεκριμένη ποινική διάταξη, αφορά αδικήματα με ιδιαίτερη βαρύτητα, όπως η διαχείριση του δημόσιου χρήματος, στην περίπτωση των ΝΠΙΔ που χρηματοδοτούνται από το δημόσιο. Από λάθος και εκ παραδρομής, όπως μαθαίνουμε από τη συνέντευξη Τζαβάρα στην Πόπη Τσαπανίδου, η συγκεκριμένη διάταξη δεν συμπεριλήφθηκε στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε τον περασμένο Απρίλιο, που σημαίνει οτι η διάταξη που ίσχυε μέχρι τότε διαγράφηκε!

Ύστερα από περίπου έναν μήνα όμως, η διάταξη επανήλθε. Δημιουργήθηκε λοιπόν αρχικά η εντύπωση οτι επειδή η διάταξη επανήλθε, ο νόμος συνεχίζει να ισχύει "κανονικά". Οτι το διάστημα μεταξύ της αφαίρεσης της ποινικής διάταξης και της επαναφοράς της, έδινε μεν τη δυνατότητα σε κάποιους να αθωωθούν, αλλά από τη στιγμή που επανήλθε, όλα λειτουργούν όπως πριν.

Ο νόμος όντως ισχύει, αλλά με μία διαφορά. Έχει πλέον ημερομηνία του 2014. Έχει ημερομηνία μεταγενέστερη από την ημερομηνία του αδικήματος. Διαγράφηκε και επανήλθε με νέα ημερομηνία, που σημαίνει οτι όσοι κατηγορήθηκαν πριν από τη νέα ημερομηνία, είναι αθώοι, διότι ο νόμος δεν ισχύει αναδρομικά.

Αναδρομική ισχύ όμως, έχει η αρχική διαγραφή της διάταξης, με ημερομηνία 20 Απριλίου 2014. Δηλαδή, είτε επανέλθει, είτε όχι η διάταξη, αυτό δεν έχει καμία σημασία για όσους διώκονται για σχετικά αδικήματα, που διέπραξαν στο παρελθόν. Σημασία έχει οτι διαγράφηκε στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου. Η διαγραφή ισχύει αναδρομικά και κάπου εδώ τελειώνει όλη η ιστορία. Οι διώξεις παύουν για τις περιπτώσεις που το αδίκημα διαπράχθηκε πριν από τις 20 Απριλίου και το θέμα λήγει.

Τι σημαίνουν αυτά λοιπόν;

Σημαίνουν οτι όσοι καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα, πριν από τις 20 του περασμένου Απριλίου, δεν διώκονται.
Όσοι καταδικάστηκαν γιατί έκλεβαν λεφτά του δημοσίου, αθωώνονται! Το έγκλημα παραγράφεται, διότι κάποιοι ξέχασαν να γράψουν τον νόμο στο νομοσχέδιο...

Σημαίνουν επίσης, οτι η επαναφορά της σχετικής διάταξης, μετά από μερικές ημέρες δεν σώζει την κατάσταση. Η διάταξη είναι "αθωωτική" πλέον, για τα αδικήματα που διεπράχθησαν πριν από τον Απρίλιο του 2014. Με την επαναφορά της, "κλείνει" μία ιστορία για την οποία είναι περισσότερο και από βέβαιο πλέον, οτι υπήρξε δόλος και οτι τίποτα δεν έγινε "εκ παραδρομής".
Αθώοι όσοι βούτηξαν τα δημόσια ταμεία. Παίρνουν "συγχωροχάρτι" όπως δήλωσε και ο κ.Τζαβάρας, ο οποίος το γνώριζε εδώ και τρεις μήνες...

Ποιοι αθωώνονται λοιπόν από την "εκ παραδρομής" παράλειψη; Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τζαβάρα, από τις αμέτρητες ΜΚΟ, μέχρι και κατηγορούμενοι της υπόθεσης της Siemens.

Συντάκτης του νομοσχεδίου είναι το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο σήμερα, φυσικά λόγω ανασχηματισμού, έχει νέο Υπουργό...

Πρέπει λοιπόν ν'αναγνωρίσουμε το "θάρρος" του κυρίου Τζαβάρα, ο οποίος θυμήθηκε να το γνωστοποιήσει μετά τις εκλογές, ενώ ο ίδιος το γνώριζε από τον Μάρτιο. Άφησε να περάσει κι άλλος καιρός, ώστε να περάσει και ο ανασχηματισμός. Να απομακρυνθεί ο Υπουργός Οικονομικών από τη θέση του και να απαλλαγεί από τις όποιες αρνητικές συνέπειες της καταστροφικής θητείας. Επιλέχθηκε μάλιστα και μία κατά το δυνατόν "χαλαρή" ημερομηνία. Παρασκευή, 13 Ιουνίου, με το θερμόμετρο ν'ανεβαίνει και την ένταση επίσης, μία μέρα πριν από το πρώτο παιχνίδι της εθνικής ομάδας στο μουντιάλ της Βραζιλίας.

Λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές, η κυβέρνηση ψηφίζει την αθώωση των καταχραστών του δημοσίου χρήματος, εν γνώση όλων των κομμάτων, ενώ ο ταλαίπωρος ελληνικός λαός έτρεχε να τους το ρίξει στην κάλπη, έχοντας άγνοια της υπόθεσης.

Είναι λοιπόν που προχωράμε για την ανάπτυξη....
Αυτό είναι το μέλλον του δημοσίου. Να χρεωκοπήσει και να καταστεί "προς πώληση". Αυτό είναι το σχέδιο της "ανάπτυξης". Η κατάρρευση της οικονομίας, με τη βοήθεια διεφθαρμένων-αθωωμένων στελεχών του δημόσιου τομέα.

http://istologia.gr/                Διαβάστε περισσότερα »

Ταξίδεψέ μας..

Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον .....
δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μέν’ η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.

Αυτό είναι το καλύτερο πρωτοσέλιδο σήμερα για την Εθνική μας.
Όλοι οι Έλληνες είναι μαζί σας σε αυτό το ταξίδι...


http://araxni74.blogspot.gr/           Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου