Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕ! ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕ! ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...!!!

Ο Στυλιανίδης ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Kontra "Επί του πιεστηρίου" όπου και συζητούσαν για το πρόβλημα των μειονοτικών μόγγολων στην Θράκη. Του ξέφυγε λοιπόν και αποκάλυψε, χωρις να το θέλει, τον πραγματικό λόγο που
η Ελλάδα πτώχευσε. Αυτά φυσικά εμείς τα ξέραμε και τα λέγαμε από καιρό αλλά καιρός κάποτε να τα μάθετε και εσείς γιατί κανείς δεν σας τα λέει..

Ελεγε λοιπόν ο υπουργός της ΝΔ πως κάναμε πολλά λάθη με αποτέλεσμα να κινδυνεύει σήμερα η Θράκη μας από τους Τούρκους, λάθη όπως η εγκατάλειψη της Θράκης από το κεντρικό κράτος. Δεν έπρεπε λέει να κλείσουμε πανεπιστημιακές σχολές στην Θράκη και δεν έπρεπε να κόψουμε τις συντάξεις στους παλιννοστούντες "ομογενείς"  από την πρώην Σοβιετική Ένωση, τη στιγμή μάλιστα λέει που η εγκατάσταση στην Ελλάδα, κόστισε στους Έλληνες φορολογούμενους 50 ολόκληρα εκατομμύρια δραχμές ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!!

Καταλάβατε τώρα γιατί βουλιάξαμε; Ένας ακόμα λόγος σοβαρότατος ήταν και αυτός. Επί Σημίτη αν θυμάστε, είχαν φέρει στην Ελλάδα 280.000 δήθεν ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση και τους έκαναν Έλληνες για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους και έτσι μάλιστα είχε καταφέρει ο Σημίτης και το Πασοκ να ξανακερδίσουν τις εκλογές του 2000. Η Ελλάδα τότε είχε γεμίσει με Τατάρους, Κοζάκους, Τσετσένους, Καυκασιανούς και Γεωργιανούς φονιάδες που τους παρουσίασαν ως Έλληνες ομογενείς δίνοντας τους και τρομερά προνόμια εκτός από συντάξεις, όπως εντελώς τσάμπα ρεύμα, τσάμπα νερό, φοροαπαλλαγές, επιδόματα, μέχρι και τσάμπα σπίτια!!! Οι περισσότεροι από αυτούς δεν γνώριζαν καν μία λέξη στα Ελληνικά ούτε καν γνώριζαν εάν υπάρχει η Ελλάδα!!!!!

Οι πραγματικοί ελληνικής καταγωγής ήταν ελάχιστοι μιας και δεν είχαν και λόγο να έλθουν στην Ελλάδα. Όσοι ήλθαν με σκοπό να Ελληνοποιηθούν και να ψηφίσουν τον Σημίτη, ήταν τυχοδιώκτες και πολιτικά διωκόμενοι από τα καθεστώτα των χωρών τους ή ποινικοί έγκλειστοι φυλακών που τους άφησαν ελεύθερους με τον όρο να εγκαταλείψουν την χώρα τους.   Γιαυτό και η Ελλάδα μας από τότε έχει χάσει κάθε μπούσουλα με την τρομερή αύξηση της εγκληματικότητας. Και αυτές οι παράνομες Ελληνοποιήσεις του ΠΑΣΟΚ είχαν φτάσει ως την δικαιοσύνη η οποία όμως έθαψε σε κάποιο συρτάρι την φοβερή αυτή υπόθεση προδοσίας από τον Σημίτη.

Φανταστείτε τώρα 280.000 ελληνοποιημένοι καυκασομόγγολοι επί 50 εκατομμύρια δραχμές πόσο μας κόστισε. 14.000.000.000.000!!!! 14 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ Ή 41 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και μάλιστα το 2000 με αξίες της εποχής εκείνης δηλαδή!!!!!

Και μιλάμε για μόλις 280.000 όταν από το 1990 έχουν μπουκάρει στην χώρα μας κοντά στα 7 εκατομμύρια αλλοδαποί και σήμερα βρίσκονται στην χώρα πάνω από 4 εκατομμύρια! Κάντε και πάλι τις αριθμητικές πράξεις για να διακρίνετε καλύτερα τελικά, ποια ήταν η πραγματική αιτία που φαλίρισε η χώρα οικονομικά. Και πως θέλετε να πάει ποτέ μπροστά αυτή η χώρα οικονομικά όταν οι αλλοδαποί συνεχίζουν να μας κοστίζουν κάθε χρόνο 50 ολόκληρα δις κάθε χρόνο δηλαδή κάτι λιγότερο από το 1/2 του ετήσιου ακαθάριστου εθνικού προϊόντος;

Εμείς τα λέγαμε πάντα αλλά ποιος ψευτοπροοδευτικός και επαγγελματίας ανθρωπιστούλης άκουγε; Όσο οι αλλοδαποί εισβολείς λαθρέποικοι θα παραμένουν στην χώρα και θα συνεχίζουν να έρχονται περισσότεροι, όλο και θα μπαίνει μέσα το κράτος και θα κόβονται συνεχώς μισθοί και συντάξεις με νέα μνημόνια για να τους ταΐζουμε!!! Αυτά θα τα καταλάβετε ποτέ; Θα τα καταλάβετε όταν θα μείνετε όλοι στο παγκάκι αλλά θα είναι αργά γιατί οι προοδευτικές μαλακίες και οι ψευτοανθρωπισμοί κάποτε πληρώνονται...
 

ΦΩΤΙΑ  ΚΑΙ  ΤΣΕΚΟΥΡΙ  ΣΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ  ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ....ΣΤΑ  ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ  ΤΟΥ  ΚΕΡΑΤΑ....ΤΑ  ΚΟΛΟΠΕΔΑ  ΤΗΣ  ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ..  ΤΑ  ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ   ΤΗΣ  ΓΕΝΙΑΣ  ΤΟΥ  ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.....ΤΟΥΣ  ΧΑΦΙΕΔΕΣ  ΤΟΥ  ΚΕΡΑΤΑ....

                        ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΜΑΚΕΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου