Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ-ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ -ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 77. -ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ -ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ

ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ-ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ -ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 77. -ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ -ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ

Δημοσιεύθηκε: 02/12/2013 22:23
   
iaxovades


-Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ ΟΣΟΥΣ ΞΕΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ
 -ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Ανοίγουμε νέες «πληγές» σήμερα. Με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά ή τους «Ιαχωβίτες», όπως συνηθίζουν να τους αποκαλούν οι Ορθόδοξοι παπάδες. Σύμφωνα με την προδοτική συμφωνία του Ελληνικού Κράτους με τους Αμερικανούς του 1954, τότε που οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών προσπαθούσαν να σηκώσουν πολυκατοικίες και να φτιάξουν δρόμους στην ισοπεδωμένη πατρίδα παραχωρώντας την εδαφική ακεραιότητα της χώρας στις ΗΠΑ, μια από τις παραγράφους αυτής της συμφωνίας ήταν η αναγνώριση των Ιαχωβιτών ως «μετοχική εταιρεία». Από τότε μέχρι και σήμερα η Πολιτεία τους θεωρεί στο πλαίσιο της ανεξιθρησκείας ως «αναγνωρισμένους». Η Εκκλησία όμως ποτέ δεν τους αποδέχτηκε ως Χριστιανούς. Οι «Ιαχωβάδες», όπως τους αποκαλεί λανθασμένα ο Ορθόδοξος κόσμος, στεγάζονται τα τελευταία χρόνια σε ένα κτίριο μεγαθήριο επί της Λεωφόρου Κηφισίας 77. Οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι ότι από πίσω βρίσκονται ισχυροί χρηματοδότες, Έλληνες και ξένοι. Ο στόχος πρόδηλος: Να μας αφελληνίσουν και να μας παραδώσουν στους Νεοταξίτες των Αμερικανικών σχεδίων ώστε να εκμηδενίσουν φρόνημα και εθνική συνείδηση. Η επίσημη Εκκλησία κατά τον υπεύθυνο γραμματέα επί της επιτροπής των αιρέσεων, πατέρα Κυριακό Τσουρό, τους υπολογίζει σε 20-22.000 σήμερα στην επικράτεια. Αυτοί λένε ότι ξεπερνούν τους 40.000. Λένε ψέματα βέβαια αφού υπολογίζουν και τους εισαγόμενους Ιεχωβάδες που έρχονται στην Αθήνα στα παγκόσμια συνέδρια, όπως το πρόσφατο που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και το οποίο παραχωρήθηκε από τον Πρόεδρο του ΟΑΚΑ, παλιό Ολυμπιονίκη, Πέτρο Γαλακτόπουλο. Μπορεί ο κύριος πρόεδρος να μας πει πόσα πήρε για να τους στεγάσει στον ιερό χώρο του Ολυμπισμού που έχει γίνει ρημαδιό ;

ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ
Οι «Μάρτυρες του Ιεχωβά» κατά τον Νικόλαο Γεωργαντώνη, Φοιτητή Θεολογίας  που έχει ασχοληθεί με το θέμα, «είναι μια αιρετική ομάδα, μια εταιρεία που προσπαθεί να πλανέψει και να αποσπάσει τους πιστούς από την «Μια, Αγία και Καθολική Εκκλησία» .Αυτή η αιρετική ομάδα ιδρύθηκε στης Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το 1884 από τον Κάρολο Ρώσελ. Ξεκίνησε να διαδίδεται η αιρετική διδασκαλία με τα περιοδικά Σκοπιά και Ξύπνα κάτι που συνεχίζεται με αυτό τον τρόπο μέχρι σήμερα. Χρησιμοποίησαν διάφορα ονόματα ανά τις δεκαετίες για να πλανούν τον κόσμο όπως «Μάρτυρες του Ιεχωβά», «Σπουδαστές των Γραφών», «Χιλιαστές», κ.α. Συνεχώς τροποποιούν το προσωπείο τους για να μπορούν εύκολα να παραπλανούν τους πιστούς όπως για παράδειγμα, τώρα τελευταία αυτοαποκαλούνται και Χριστιανοί! Κάθε άλλο παρά Χριστιανοί είναι. Ένα από τα ονόματα που χρησιμοποιούν, «Χιλιαστές», έχει να κάνει με ότι πιστεύουν ότι θα επιστρέψει στην γη ο Χριστός και θα βασιλέψει για χίλια χρόνια πριν γίνει η Δευτέρα Παρουσία. Αυτό είναι παρανόηση της Αγίας Γραφής και είναι πλανεμένη άποψη. Η εταιρεία», κατά την έρευνα, «χωρίζεται σε δύο τάξεις: Το «Κυβερνών Σώμα» και ο «Φρόνιμος Δούλος». Στο «Κυβερνών Σώμα» βρίσκονται αυτοί που καθοδηγούν την ομάδα αυτή στους οποίους ο Ιεχωβάς (έτσι ονομάζουν τον θεό τους) τους λέει το θέλημα του. Οι υπόλοιποι που κατατάσσονται στην κατηγορία «Φρόνιμος Δούλος» κάνουν τυφλή υπακοή στο «Κυβερνών Σώμα» και όποιος φύγει από την εταιρεία θα έχει το ίδιο τέλος με τους μη-Ιεχωβάδες, δηλαδή όταν έρθει ο Αρμαγεδδών, κάτι που πιστεύουν ότι θα γίνει σύντομα, θα σφαχτούν και στο αίμα τους θα πλύνουν τα πόδια τους οι «Μάρτυρες του Ιεχωβά»! Τι φρικιαστική διδασκαλία που δείχνει ολοφάνερα πώς είναι εκτός της Χάριτος του Θεού.
Θέλει μεγάλη προσοχή! Προσπαθούν να πλανήσουν τον κόσμο με το προσωπείο της αγάπης και αδελφοσύνης με αποτέλεσμα, δυστυχώς, πολλοί Χριστιανοί να πέφτουν στην παγίδα τους. Να είμαστε ενημερωμένοι για αυτούς αλλά περισσότερο, όσο μπορεί ο καθένας, να μελετά την Αγία Γραφή και τους Πατέρες της Εκκλησίας μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε «αντισώματα» ενάντια στους αιρετικούς.
Αλλά θα αναρωτηθεί κανείς «Τι ακριβώς διδάσκουν αυτοί;» Πρέπει να ξέρουμε για να είμαστε ενημερωμένοι. Οι «Μάρτυρες του Ιεχωβά» απορρίπτουν κάθε τι που είναι Χριστιανικό.
Αρνούνται:
1. Το δόγμα της Αγίας Τριάδος και πιστεύουν ότι υπάρχει μόνο ο Πατέρας που τον ονομάζουν «Ιεχωβά».
2. Την θεότητα του Ιησού Χριστού. Πιστεύουν ότι είναι το πρώτο κτίσμα του Πατρός ή και αδελφός των αγγέλων. Πιστεύουν ότι γεννήθηκε και έζησε ως άνθρωπος και όταν πέθανε, εκμηδενίστηκε. Στη θέση του αναστήθηκε ένα «πνευματικό ον» που ταυτίζεται με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ.
3. Την θεότητα και υπόσταση του Αγίου Πνεύματος που το θεωρούν ως η «απρόσωπη δύναμη του Θεού».
4. Την δύναμη της Εκκλησίας και πιστεύουν ότι μόνο οι «144,000 Κεχρισμένοι» θα σωθούν. Δηλαδή, η Εταιρεία έχει πάρει την θέση της Εκκλησίας εδώ στη γη.
5. Ότι η ψυχή είναι άυλη. Πιστεύουν ότι πεθαίνει μαζί με το σώμα και εκμηδενίζεται σαν τα ζώα.
6. Την Παναγία ως Θεοτόκος και Αειπάρθενο.
7. Τους Αγίους και Αγίες της Εκκλησίας μας.
8. Τον Τίμιο Σταυρό και τον βρίζουν και το θεωρούν ως όργανο εγκλήματος”.
Σχέση με τους τέκτονες
Το ερώτημα που απασχολεί είναι: Τι πάρε-δώσε μπορεί να έχουν τα «αδερφάτα των Ιεχωβάδων» με την Διεθνή Μασονία; Σε απόσπασμα από το βιβλίο του Φριτζ Σπρινκμάιερ (Fritz Springmeier) «Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ – Σχέσεις Μαρτύρων του Ιεχωβά και Μασονίας», εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ (ο αγγλικός τίτλος είναι ‘The Watchtower and the Masons’), βγάζουμε πολύτιμα συμπεράσματα από τον ιδρυτή των Ιεχωβάδων για την βαθιά γνωριμία που δείχνει να έχει με τους Μασόνους.
«Ο Ράσσελ αναφέρεται σε δυο μυστικές εταιρίες στην απάντησή του που εκδόθηκε σ’ ένα άρθρο στις 15 Ιουνίου 1895. Απαντά πως αρκετές Ρωμαιοκαθολικές Εταιρίες έχουν δόλια σχέδια και σημειώνει πως οι Ελευθεροτέκτονες “βλασφημούν” τη λατρεία. Γράφει: “Σημειώνουμε επίσης πως το Τάγμα των Ελευθεροτεκτόνων κρινόμενο από το παρελθόν του έχει κάποιο μυστικό στόχο ή σχέδιο, κάτι περισσότερο από την αδελφοσύνη και την οικονομική βοήθεια σε καιρούς ασθένειας ή θανάτου. Απ’ όσο μπορούμε να κρίνουμε υπάρχει ένας αριθμός βλασφημίας της λατρείας ή παντομίμας που συνδυάζεται με τις τελετές του τάγματος αυτού και κάποιων άλλων, τις οποίες τα μέλη δεν κατανοούν που σε πολλές όμως περιπτώσεις υπηρετούν στην ικανοποίηση της επιθυμίας για λατρεία και έτσι εμποδίζει την αναζήτηση της λατρείας του θεού σε πνεύμα και αλήθεια μέσω του Ιησού Χριστού του μόνου ενδιάμεσου και μεγάλου διδασκάλου”.
Η απάντηση του Ράσσελ είναι σημαντική. Από αυτήν συμπεραίνουμε πως: α) Ο Ράσσελ δεν αντιτίθεται στις μυστικές εταιρίες, παρά μόνο για το λόγο πως του αποσπούν χρόνο από την αποστολή του που έχει στόχο της να εμπνεύσει τον κόσμο. β) Ο Ράσσελ έχει μια πιο εσωτερική γνώση για τους Μασόνους. Γνωρίζει πώς αισθάνονται τα μέλη τους και πώς οι ανώτεροι βαθμοί προωθούν τη βλάσφημη λατρεία.
Οι ομιλίες του Ράσσελ δείχνουν μια εκπληκτικά εσωτερική γνώση της Μασονίας. Στην ομιλία του “Η επιθυμία όλων των Εθνών” που πραγματοποιήθηκε ενώπιον τρισήμισυ χιλιάδων ανθρώπων ο Ράσσελ λέει: “Ο Μεγάλος Μεσσίας.. .ο επί μακρόν αναμενόμενος…για τριάντα πέντε αιώνες οι Εβραίοι περίμεναν…
…Οι Ελευθεροτέκτονες περίμεναν 2.500 χρόνια το ίδιο λαμπρό πρόσωπο όπως είναι ο Χιράμ Αμπίφ, ο Μεγάλος Διδάσκαλος Μασόνος, του οποίου ο θάνατος, η δόξα και η μελλοντική εμφάνιση βρίσκεται διαρκώς μπροστά τους με τα γράμματα στις κατακλείδες των αψίδων. Ισχυρίζονται πως πέθανε με βίαιο θάνατο εξ’ αιτίας της υποταγής του στα ιερά μυστικά που ενσωματώθηκαν στο Ναό του Σολομώντος. Ισχυρίζονται πως πρέπει να εμφανιστεί ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί ο μεγάλος Ναός για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η μεγάλη του υπηρεσία στο Ισραήλ και σε όλους τους ανθρώπους. Ισχυρίζονται πως η παρουσία του αναμένεται σύντομα”. “Οι Ελευθεροτέκτονες περιμένουν επίσης το ίδιο λαμπρό άτομο στην παράδοσή τους που το ταυτίζουν με τον Χιράμ Αμπίφ, τον Μεγάλο Διδάσκαλο Μασόνο. Ο ίδιος μεγάλος μεσσίας ο Αρχάγγελος Μιχαήλ όπως και ο Μελχισεδέκ, που ήταν ιερέας και βασιλέας, ταυτίζεται με τον “Άνθρωπο Ιησού Χριστό”.
Το θέμα δημοσιεύεται στην εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”
Συνεχίζεται….                http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου