Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Νότης Σφακιανάκης: Πρεμιέρα με κοσμοσυρροή και πολιτικές δηλώσεις

Νότης Σφακιανάκης: Πρεμιέρα με κοσμοσυρροή και πολιτικές δηλώσεις

Με πραγματική κοσμοσυρροή έγινε χθες το βράδυ η πρεμιέρα του Νότη Σφακιανάκη στο Έναστρον. Ο γνωστός τραγουδιστής επιφύλαξε για τους θαμώνες μια έκπληξη, αφού άνοιξε ο ίδιος τη βραδιά καλωσορίζοντας τον κόσμο. ...


Όσοι έσπευσαν στη χθεσινή πρεμιέρα αποθέωσαν τον Νότη Σφακιανάκη, αλλά και τους Goin through, ενώ δεν δίστασε και πάλι να σχολιάσει την πολιτική κατάσταση της χώρας από μικροφώνου, αλλά και την λήξη της συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή πριν ακόμα εκείνη ξεκινήσει και την αποχώρησή της.



«Καλώς ήρθατε στο σπιτικό μας ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες. Πριν έρθω εδώ άκουγα τον πρωθυπουργό που δικός μου δεν είναι. Σύντομα θα γίνουν εκλογές. Να δώσετε το παρών για να διώξετε αυτούς που τυραννικά κυβερνούν. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου είχα να αποφασίσει να μην τραγουδήσω φέτος αλλά με βοήθησαν οι συνεργάτες μου και τους ευχαριστώ πολύ. Δεν κατάλαβα γιατί χάλασε η προηγούμενη συνεργασία. Απ’ ότι κατάλαβα ο καθένας πρέπει να παρουσιάσει τα ηθικά του φρονήματα. Χάλασε μια συνεργασία που μάλλον δεν θα έπρεπε να είχε γίνει. Ευχαριστώ τους Goin through που αμέσως τάχθηκαν στο πλευρό μου», είπε ο Νότης Σφακιανάκης ενώ την ίδια στιγμή η εικόνα της Ακρόπολης φιγουράριζε ακριβώς πάνω από την ορχήστρα.


Πηγή: People           Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου