Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται…

ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται…

Η Πατρίδα μας μετά από δυο τρείς δεκαετίες καλοπέρασης με τα λεφτά που δανειζόντουσαν και μοίραζαν απλόχερα οι άφρονες καιροσκόποι πολιτικοί της, ήρθε η ώρα να.... πληρώσει την ανεμελιά αυτών των χρόνων.

Εξιλαστήρια θύματα οι πολίτες της.

Είναι προτιμότερο  να πληρώνετε τη δόση του δανείου παρά ενοίκιο υποστήριζαν. Και αφού οι νοικοκυραίοι την πάτησαν και πήρανε τα δάνεια για να βάλουνε την οικογένεια κάτω από ένα κεραμίδι, μαύρη μαυρίλα πλάκωσε μαύρη σαν καλιακούδα.

Μετά τις ευγένειες  και τα κανακέματα των δανειστών και των τραπεζών που παρακαλούσαν τον κόσμο να πάρει τα ωραία δάνειά τους, ήρθε η ώρα της σκληρής πραγματικότητας.

Αρχικά ο Σημίτης με τον Παπαντωνίου εξαπατήσανε τον κόσμο με το χρηματιστήριο και του φάγανε τα λεφτά του. Κάνανε δημόσια έργα και Ολυμπιακούς αγώνες που στοίχισαν τα διπλάσια και τριπλάσια λεφτά απ’ όσο στην πραγματικότητα και ξεκίνησε το μάδημα της φαινομενικής ευημερίας.

Μετά ήρθε ο Γιωργάκης και απασφάλισε τη χύτρα ταχύτητος της ζέουσας οικονομικής πολιτικής για να ολοκληρώσει την καταστροφή ο Παπαδήμος, που φέρανε οι τοκογλύφοι, για να εξασφαλίσουν τα λεφτά τους.

Άρχισαν οι απολύσεις από το δημόσιο, άρχισαν να κλείνουν οι επιχειρήσεις και τα μαγαζιά το ένα πίσω από το άλλο και αυτός ο κόσμος που είχε δανειστεί βρέθηκε ξαφνικά χωρίς δουλειά  και σε αδυναμία να πληρώσει τις δόσεις του στις τράπεζες.

Ο Βενιζέλος έφαγε τις καταθέσεις των μικροομολογιούχων, έβαλε έκτακτο χαράτσι στη ΔΕΗ που έγινε μόνιμο, η εφορία χαμηλώνει το αφορολόγητο και με τις τράπεζες άρχισαν όλοι μαζί παρέα να βάλλουν πυρ ομαδόν εναντίον των Ελλήνων.

Δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς !

Πάει το δώρο Χριστουγέννων, πάει το δώρο Πάσχα, πάει το επίδομα αδείας που με λαχτάρα περίμενε ο εργαζόμενος να πάρει για να καλύψει καμιά τρύπα.

Να, αντισυνταγματικές αβάσταχτες φορολογίες, να κατασχέσεις ακινήτων όχι μόνον αυτών που έχουν να πληρώσουν και δεν πληρώνουν, αλλά και εναντίον αυτών που αποδεδειγμένα αδυνατούν .

Μετά το δούλεμα του κόσμου από τις τράπεζες πως τα δάνεια που προσέφεραν ήταν συμφέροντα, άρχισαν και οι πολιτικοί να τον δουλεύουν πως θα προστατέψουν την πρώτη κατοικία του φτωχού. Και όμως οι κατασχέσεις άρχισαν να πέφτουν σύννεφο και να πετάνε τον κόσμο στους πέντε δρόμους.

Οι γιατροί θέλουν να συνεχίσουν ανενόχλητοι τη βιομηχανία του τρόμου  στην αντιπαράθεσή τους με τον Γεωργιάδη, που προσπαθεί να βάλει τάξη στην ασυδοσία τους, αλλά με λάθος και επηρμένο τρόπο.

Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι πολιτικοί το χαβά τους συνεχίζουν τους κομματικούς διορισμούς και την ανάθεση σκανδαλωδών συμβάσεων στους μεγαλοεργολάβους.

Μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα και τα ζόρια που τραβάει ο κόσμος, σκάει μύτη και ο νόμος από το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ, για την ικανοποίηση της απαίτησης των πούστηδων, να μπορούν να παντρευτούν τους μπινέδες.

Ρε αδερφές ποιός σας εμποδίζει στο κρεβάτι σας να κάντε ό,τι θέλετε; Με γειά σας και χαρά σας.  Αλλά αυτό το ιδιαίτερο πρέπει να το κάνετε και επισήμως;

Πρέπει κάθε φορά που σας βλέπουμε στο δρόμο να κουνιέστε και να λυγέστε προκλητικά να πηγαίνει το μυαλό μας, ότι εσείς χρησιμοποιείτε την οπή της αφοδεύσεώς σας διαφορετικά απ’ ότι ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος;

Γιατί θέλετε τη σεξουαλική σας προτίμηση να τη βγάλετε στο σεργιάνι;

Ρε σεις χανόμαστε σαν Ελλάδα και σεις έχετε το μυαλό σας στο κεχρί; ΦΤΟΥ σας !

Και οι πολιτικοί μονιάστε επιτέλους και βάλτε μυαλό, γιατί έρχεται το τέλος το δικό μας, αλλά πριν το τέλος το δικό σας.

Θεόφιλος Αιγινήτης

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου